[vc_custom_heading text=”Καλύτερος οικοδεσπότης AirBnB και έξυπνο σπίτι” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”]

Γιατί οι οικοδεσπότες της Airbnb υιοθετούν το έξυπνο σπίτι;

Καλύτερος οικοδεσπότης AirBnB και έξυπνο σπίτι. Πως να δώσεις αξία στο ακίνητό σου και να επιτύχεις μεγαλύτερη τιμή μίσθωσης; Οι κόσμοι της Airbnb και των έξυπνων σπιτιών είναι πια συνυφασμένοι.

Τα έξυπνα σπίτια προάγονται καλύτερα στη νέα τάση της εποχής. Ποια είναι αυτή; Μα ποια άλλη από την επένδυση των ακινήτων και την κεφαλαιοποίησή τους μέσω της διεθνούς πλατφόρμας AirBnB. Επίσης πολλές εταιρείες, με αρκετά μικρότερο ποσοστό προμηθειών προωθούν και παρέχουν στους υποψηφίους πελάτες σας την ταυτόχρονη βραχυχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου και οικίας. Καλό deal, σωστά;

Τί είναι το έξυπνο σπίτι; Και πώς συνδράμει σε μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας;

Έξυπνο σπίτι είναι αυτό που κατά την κατασκευή του ή την ανακαίνισή του εγκαθίστανται κάποιοι αυτοματισμοί. Κατά τη λειτουργία τους αυτοί οι αυτοματισμοί συμβάλλουν στο να κάνουν το περιβάλλον πιο

άνετο, πιο βολικό, πιο υγειινό και πιο φιλικό για τον ένοικο. Εκτός από τη λειτουργικότητα ενός τέτοιου σπιτιού σκόπιμο είναι να αναφέρουμε και το κέρδος σε όρους χρόνου από καθημερινές εργασίες ή λειτουργίες που έπρεπε να γίνουν χειροκίνητα! Και ο χρόνος τη σήμερον εποχή είναι χρήμα.

Οι ιδιοκτήτες αγοράζουν έξυπνα ηχεία, έξυπνους συναγερμούς. Αγοράζουν έξυπνες τέντες (σκίαστρα) που ανεβαίνουν για παράδειγμα όταν υπάρχει δυνατός άνεμος ή κατά το βράδυ και που κατεβαίνουν το πρωί μόνες τους και αυτόματα με το πρωινό φως. Ακόμη ένας έξυπνος θερμοστάτης θα θέσει σε λειτουργία τη θέρμανση όταν πέσει η θερμοκρασία χώρου κάτω από μια ορισμένη θερμοκρασία. Όπως για παράδειγμα ο εξαιρετικός έξυπνος θερμοστάτης της SIEMENS RDS όπου μαθαίνει από τους ενοίκους το καθημερινό τους πρόγραμμα και το επαναλαμβάνει όταν το κρίνει σκόπιμο. Το υγρόμετρο που ενσωματώνει επίσης μπορεί να θέσει σε λειτουργία τον αφυγραντήρα ώστε και η θέρμανση να λειτουργήσει λιγότερο και αποδοτικότερα.

Η AirBnB επιτρέπει στους ανθρώπους να ενοικιάζουν τα δικά τους σπίτια σε άλλους. Έτσι οι οικοδεσπότες AirBnB, λόγω και του αυξανόμενου ανταγωνισμού προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα για να προσφέρουν στους επισκέπτες εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας. Με ειδικές ανακαινίσεις AirBnB και εγκαθιστώντας αυτοματισμούς μετατρέπουν τη διαμονή των φιλοξενουμένων σε μία πολύ όμορφη εμπειρία. Έτσι καθίστανται σε Super Hosts και κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

[vc_separator]
[vc_single_image image=”1894″ img_size=”full” title=”Έξυπνος Θερμοστάτης”]
[vc_custom_heading text=”Siemens Smart Thermostat RDS” use_theme_fonts=”yes”]

Διαβάστε περισσότερα για τον Έξυπνο θερμοστάτη της SIEMENS και για τις δυνατότητές του.

Ο έξυπνος θερμοστάτης που Κατανοεί τις ανάγκες σας.

[vc_btn title=”Smart Thermostat RDS” style=”flat” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.siemens.smartthermostat|||”]
[vc_single_image image=”1896″ img_size=”full” title=”Έξυπνo θυροτηλέφωνο”]
[vc_custom_heading text=”Έξυπνo θυροτηλέφωνο για AirBnB” use_theme_fonts=”yes”]

Το έξυπνo θυροτηλέφωνο hello της Nest προς εγκατάσταση σε ανακαίνιση airbnb από την AGS Μηχανική.

[vc_btn title=”Read more” style=”flat” color=”primary”]

Τι λένε τα στατιστικά;

Σίγουρα όλοι μας λίγο πολύ έχουμε επισκεφτεί και περιηγηθήκαμε στην πλατφόρμα AirBnB. Σίγουρα τα πιο πολλά σπίτια είναι πανομοιότυπα και βαρετά αν όχι απλά συνηθισμένα. Μέχρι να βρεθείς στην αγγελία ενός σπιτιού ανακαινισμένου με έξυπνο θυροτηλέφωνο που θα κάνει το check-in σου γρηγορότερο. Εδώ είσαι. Μία έξτρα υπηρεσία που ξεχωρίζει από το πλήθος. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο. Μία εμπερία διαμονής ξεχωριστής από τις συνηθισμένες. Με έξτρα υπηρεσίες, με περισσότερη άνεση και ευκολίες.

Είναι όλοι οι αυτοματισμοί κατάλληλοι για AirBnB host;

Ενώ συσκευές όπως έξυπνα ηχεία και έξυπνος φωτισμός είναι από τις πρώτες σε αγορά έξυπνων συσκευών, παρόλα αυτά δεν είναι εκείνες που θα σε κάνουν super host. Για ενοικίαση σπιτιού στην airbnb χρειάζεσαι συσκευές που θα κάνουν τη φιλοξενία ευκολότερη και λειτουργικότερη και όχι τη δική σου καθημερινότητα ωραιότερη έξυπνη εμπειρία ζωής στην οικία σου.

Οι ιδιοκτήτες κατοικιών προς μίσθωση στην AirBnB πρέπει να κατευθυνθούν στην αγορά έξυπνης κλειδαριάς και θυροτηλεφώνου. Επίσης εξύπνου θερμοστάτη ώστε ζεστό νερό χρήσης και θερμοκρασία κατάλληλη να εξασφαλίσουν την άνεση των φιλοξενουμένων στο χώρο κατά την είσοδό τους στο χώρο. Τέλος, από τις έξυπνες συσκευές ενός smart home που απευθύνονται κυρίως στον ιδιοκτήτη είναι το ρελέ και καρτοδιακόπτης της Olympic Electronics που θα εξασφαλίσουν τη διακοπή τροφοδοσίας σε φωτισμό και συσκευές κατά την αποχώρηση από το σπίτι.

Είπαμε, η φιλοξενία πρέπει να είναι μοναδική για τον πελάτη. Δε θα πρέπει να έχει και το άγχος του κλεισίματος ή του να απενεργοποιήσει όλες τις συσκευές και να ελέγξει όλα τα φώτα. Γι’αυτό το λόγο το ρελέ και ο έξυπνος καρτοδιακόπτης θα φροντίσουν να απενεργοποιήσουν κλιματιστικό, φωτισμό και συσκευές πλην του ψυγείου.

Το μέλλον των σπιτιών AirBnB

Είσαι κι εσύ κάτοχος σπιτιού AirBnB ; Σε επασχολεί συχνά το άγχος μήπως και χάσουν τα κλειδιά σου οι φιλοξενούμενοι; Το ίδιο να ξέρεις απασχολεί και αυτούς. Και δε θα πρέπει. Άρα είναι δεδομένο ότι θα προτιμήσουν σπίτια που θα κάνουν την διαμονή πιο χαλαρωτική, πιο ξέγνοιαστη.

Πώς να δράσεις; Τι να κάνεις και τι όχι αν θέλεις να αυξήσεις τα κέρδη σου από το υπό μίσθωση ακίνητό σου.

Μα το να κάνεις έξυπνο το σπίτι σου. Να μη βιαστείς να κάνεις ανακαίνιση σπιτιού αν προηγουμένως δε μελετήσεις τις λύσεις που πρέπει να προσφέρεις στα προβλήματα που απασχολούν τους φιλοξενουμένους σου. Τότε και μόνο τότε θα μελετηθεί και σωστά η εγκατάσταση χωρίς να σου αφήνει εκ των υστέρων μερεμέτια. Διαφορετικά δε θα καταφέρεις να αποσβέσεις και έπειτα να κερδίζεις από την επένδυσή σου.

Πρέπει λοιπόν να απαλλάξεις από το άγχος και τους προβληματισμούς τους φιλοξενούμενους. Μια διαμονή που :

  • θα σε αποδεσμεύσει από την ανάγκη να ανοίξεις το σπίτι στο φιλοξενούμενο και να τον καλωσορίσεις
  • θα τους στέλνει αυτόματα τον κωδικό του WiFi στο κινητό τους
  • θα τους στέλνει έναν κωδικό ανοίγματος της πόρτας μία μέρα πριν την άφιξή τους
  • θα τους απαλάσσει από τοάγχος να ελέγξουν θερμοσσίφωνα, φωτισμό, κλιματισμό κλπ
  • θα τους βολέψει στο να μη χρειάζεται να σε περιμένουν να τους ανοίξεις αλλά ούτε και εσύ να τους περιμένεις να φτάσουν από τη στάση του μετρό και να σε δεσμεύουν από άλλες παραγωγικές εργασίες ή να σου στερούν τον ελεύθερο χρόνο
  • και πολλά άλλα έξυπνα τρικς

θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο βολικά για όλους.

Για σωστή ανακαίνιση σπιτιού για airbnb από τους ειδικούς επαγγελματίες στο χώρο της ανακαίνισης κατοικιών προς βραχυχρόνια μίσθωση πάτησε εδώ και ζήτησε την οικονομική προσφορά μας για να αυξήσεις τις δυνατότητες να κερδίζεις περισσότερα από το σπίτι σου.

Μετέτρεψε το σπίτι σου προς ενοικίαση σε smart home και αύξησε τις πιθανότητες να ενοικιαστεί ο χώρος σου στο 72-87%.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Μενού
Call Now Button