ανακαίνιση-Γλυφάδα-ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Γλυφάδα Ανακαινίσεις

Η κατασκευαστική εταιρεία μας AGS βρίσκεται 40 χρόνια στον χώρο των οικοδομικών έργων, και περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο ανακαίνιση Γλυφάδα ανακαινίσεις. Κάθε κατασκευαστικό έργο απαιτεί προσοχή και τον κατάλληλο προγραμματισμό.

Οι μηχανικοί μας, στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων θα σας δώσουν τις λύσεις που αναζητάτε για κάθε ανακαίνιση, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εσείς με τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις στον τομέα της κατασκευής κτιρίων και ανακαίνισης. Όταν τελειώσει η αυτοψία στον χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε, ετοιμάζουμε το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας AGS χρησιμοποιεί όλες τα τελευταία τεχνολογικά μέσα και ακολουθεί τους σχετικούς κανονισμούς. Δημιουργούμε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Ο τρόπος που συνεργαζόμαστε σε συνδυασμό με την εμπειρία μας θα σας προσφέρουν την ηρεμία που αναζητάτε, απαλλάσσοντας σας από το άγχος που δημιουργεί οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης.

Επαγγελματική Ανακαίνιση Γλυφάδα

Η τεχνική εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων στη Γλυφάδα υπεύθυνα, δημιουργώντας ξεχωριστούς και ιδιαίτερους χώρους. Χωρίς περιττά έξοδα, ακολουθούμε το αρχικό χρονοδιάγραμμα που ορίσαμε και σας παραδίδουμε τον χώρο που επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε τις εξής ανακαινίσεις:

 • Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου Γλυφάδα
 • Ανακαίνιση ξενοδοχείου Γλυφάδα
 • Ανακαίνιση σπιτιού Γλυφάδα
 • Ανακαίνιση AirBnB Γλυφάδα
 • Ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC Γλυφάδα
 • Ανακαίνιση κουζίνας Γλυφάδα

Ανακαίνιση σπιτιού Γλυφάδα ανακαινίσεις

Η ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου στο σπίτι σας ή το εξοχικό σας απαιτεί υπευθυνότητα. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας για αυτοψία. Ανακαινίζουμε με  συνέπεια κάθε χώρο του σπιτιού σας ώστε να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά. Είτε προορίζεται για προσωπική χρήση, είτε για ενοικίαση ή πώληση, έχουμε τη λύση που αναζητάτε.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρως ανακαινισμένα ακίνητα προς πώληση, ή να αναλάβουμε την ανακαίνιση Γλυφάδα ανακαινίσεις στο δικό σας ακίνητο.

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων στη Γλυφάδα. Ειδικευόμαστε σε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Ανακαίνιση Γλυφάδα

Ο νέος νόμος 4178/2013 «Αντιμετώπιση αυθαίρετων κατασκευών – περιβαλλοντική ισορροπία και άλλες διατάξεις» επιτρέπει να νομιμοποιήσετε τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν γίνει πριν από τις 28.07.2011. Ο Νόμος 4178/13, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο Ν. 4014/11, νομιμοποιεί ή ρυθμίζει οποιαδήποτε αυθαιρεσία στην ιδιοκτησία σας, χωρίς πρόστιμο για 30 χρόνια .

Οποιαδήποτε ενέργεια πώλησης, γονικής παροχής κ.λ.π. σε ένα ακίνητο όπου υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης, θεωρείται παράνομη. Η εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την έκδοση Πιστοποιητικού σχετικά με τη νομιμότητα της κατασκευής από Πολιτικό Μηχανικό που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε μεταβίβαση δικαιωμάτων σε ένα ακίνητο.

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία νομιμοποίησης τυχόν αυθαιρεσιών στην ιδιοκτησία σας ή και την έκδοση πιστοποιητικού νομιμότητας. Κάνουμε αυτοψία στον χώρο σας και, στη συνέχεια, συλλέγουμε τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία υποβάλλονται στο σύστημα διαχείρισης του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Υπηρεσίες ανακαίνισης Γλυφάδα

 • Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιακών
 • Μελέτη εγκαταστάσεων
 • Επίβλεψη και το συντονισμό των συνεργείων για επίτευξη μέγιστης αποδοτικότητας
 • Κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών δομικών έργων

Παρέχουμε υπηρεσίες ανακαίνισης υψηλού επιπέδου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι μηχανικοί μας επιβλέπουν προσωπικά την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μαζί με τα τεχνικά συνεργεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Δίνουμε βάση στις προσδοκίες σας, και εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρονικό και οικονομικό προϋπολογισμό που επιλέξατε. Διαθέτουμε τη διεθνή πιστοποίηση από τον οργανισμό IPMA για το project management που προσφέρουμε.

Επιπλέον υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Άδειες καταστημάτων
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Μελέτες
 • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων
 • Εξοικονομώ κατ οίκον
 • Θερμοπρόσοψη

Εξοικονομώ-Αυτονομώ – Ανακαίνιση Γλυφάδα Ανακαινίσεις

Αν αντιμετωπίζεται προβλήματα με εξωτερικούς ή εσωτερικούς τοίχους, ή με τη στέγη σας, η εταιρεία μας AGS προσφέρει πιστοποιημένα συστήματα μόνωσης και αντικατάστασης κουφωμάτων. Είμαστε οι ειδικοί να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών που θα κάνουν το σπίτι σας πιο ενεργειακά αποδοτικό. Ενταχθείτε και εσείς στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ και ανακαινίστε όλο το σπίτι σας.

Θερμομόνωση – Ανακαινίσεις Γλυφάδα

Αν χρειάζεστε θερμομόνωση σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, επισκευή τοίχων και κάθε είδους ανακαίνιση, η μόνωση είναι μια γρήγορη και επαγγελματική λύση. Προφυλάξτε την ιδιοκτησία σας για να μεγιστοποιήσετε τη θερμομόνωση κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες και να διατηρήσετε τη δροσιά που αναζητάτε τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

Επικοινωνήστε με την τεχνική εταιρεία AGS – Ανακαίνιση Γλυφάδα

Επικοινωνήστε με την τεχνική μας εταιρεία στο 6934035440 ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας για να ζητήσετε μια εκτίμηση ή προσφορά. Μπορούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα που αφορά ανακαίνιση Γλυφάδα ανακαινίσεις ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Διαβάστε σχετικά άρθρα για ανακαίνιση Γλυφάδα ανακαινίσεις:

Μενού
Call Now Button