ανακαίνιση-Βούλα-ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Βούλα Ανακαινίσεις

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και κατασκευές, η τεχνική εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ανακαίνιση Βούλα ανακαινίσεις παντός είδους. Η ανακαίνιση Βούλα, ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολη εργασία. Εμπιστευτείτε το άριστα εκπαιδευμένο συνεργείο μας στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων και αφήστε σε μας όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς που είναι άριστα εκπαιδευμένοι στον τομέα της κατασκευής κτηρίων και ανακαίνισης. Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, ετοιμάζουμε το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείτε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τις προσδοκίες σας, και εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρονικό και οικονομικό προϋπολογισμό που επιλέξατε. Είμαστε πιστοποιημένοι διεθνώς από τον οργανισμό IPMA για το project management που προσφέρουμε.

Η εταιρεία μας AGS χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά μέσα ακολουθώντας τους κανονισμούς που ορίζονται. Δημιουργούμε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Ο τρόπος που συνεργαζόμαστε σε συνδυασμό με την εμπειρία μας θα σας προσφέρουν την ηρεμία που αναζητάτε για το άγχος που περιλαμβάνει μια εργασία ανακαίνισης.

Ανακαίνιση χώρων Βούλα

Η τεχνική εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την ανακαίνιση Βούλα ανακαινίσεις σε κάθε χώρο ή κτίριο που επιθυμείτε. Χωρίς περιττά έξοδα, ακολουθούμε το αρχικό χρονοδιάγραμμα και σας παραδίδουμε το σπίτι των ονείρων σας.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τις εξής ανακαινίσεις:

 • Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου Βούλα
 • Ανακαίνιση ξενοδοχείου Βούλα
 • Ανακαίνιση σπιτιού Βούλα
 • Ανακαίνιση AirBnB Βούλα
 • Ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC Βούλα
 • Ανακαίνιση κουζίνας Βούλα

Ανακαίνιση σπιτιού Βούλα ανακαινίσεις

Αναζητάτε ένα υπεύθυνο συνεργείο για ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου στο σπίτι σας ή την εξοχική σας κατοικία; Καλέστε σήμερα την κατασκευαστική εταιρεία AGS για να ορίσετε έναν προέλεγχο. Ανακαινίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια κάθε χώρο του σπιτιού σας ώστε να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά. Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση, είτε για ενοικίαση και πώληση, έχουμε τη λύση που αναζητάτε.

Επιπλέον, μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρως ανακαινισμένα ακίνητα προς πώληση που έχουμε ολοκληρώσει, ή να αναλάβουμε την ανακαίνιση Βούλα ανακαινίσεις στο δικό σας ακίνητο.

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων στη Βούλα, που ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εργασιών για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σπιτιού σας και του προϋπολογισμού σας.

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Ανακαίνιση Βούλα Ανακαινίσεις

Ο νέος νόμος 4178/2013 «Αντιμετώπιση αυθαίρετων κατασκευών – περιβαλλοντική ισορροπία και άλλες διατάξεις» επιτρέπει να νομιμοποιήσετε τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν γίνει πριν από τις 28.07.2011. Ο Νόμος 4178/13, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο Ν. 4014/11, νομιμοποιεί ή ρυθμίζει οποιαδήποτε αυθαιρεσία στην ιδιοκτησία σας, χωρίς πρόστιμο για 30 χρόνια .

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε νομική ενέργεια (πώληση, γονική παροχή κ.λ.π.) σε ένα ακίνητο στο οποίο υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης, απαγορεύεται και είναι εντελώς παράνομη. Η εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την έκδοση Πιστοποιητικού σχετικά με τη νομιμότητα της κατασκευής από Πολιτικό Μηχανικό που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε μεταβίβαση δικαιωμάτων σε ένα ακίνητο.

Το γραφείο μας είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή των σχετικών διαδικασιών για τη νομιμοποίηση τυχόν αυθαιρεσίας στην ιδιοκτησία σας ή και για την έκδοση του πιστοποιητικού σχετικά με τη νομιμότητα. Πρώτα, κάνουμε αυτοψία στο χώρο σας και, στη συνέχεια, συλλέγουμε τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία υποβάλλουμε ηλεκτρονικά στο σύστημα διαχείρισης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Υπηρεσίες ανακαίνισης Βούλα

Με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και με τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε τις εξής υπηρεσίες:

 • Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιακών
 • Μελέτη εγκαταστάσεων
 • Επίβλεψη και το συντονισμό των συνεργείων για επίτευξη μέγιστης αποδοτικότητας
 • Κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών δομικών έργων

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Εξειδικευμένες υπηρεσίες ανακαίνισης στη Βούλα. Είμαστε μηχανικοί που επιβλέπουμε προσωπικά το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και εργαζόμαστε μαζί με τα τεχνικά συνεργεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Επιπλέον υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Άδειες καταστημάτων
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Μελέτες
 • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων
 • Εξοικονομώ κατ οίκον
 • Θερμοπρόσοψη

Εξοικονομώ-Αυτονομώ – Ανακαίνιση Βούλα Ανακαινίσεις

Έχετε προβλήματα με τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς τοίχους σας; Με την οροφή ή τη στέγη σας; Προσφέρουμε πλήρως πιστοποιημένα συστήματα που εστιάζουν στην τοποθέτηση της μόνωσης. Η εταιρεία μας AGS ειδικεύεται σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία οικοδομικών εργασιών για να κάνει το σπίτι σας πιο ζεστό και πιο ενεργειακά αποδοτικό. Επωφεληθείτε με το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ και ανακαινίστε όλο το σπίτι σας.

Θερμομόνωση – Ανακαινίσεις Βούλα

Αν χρειάζεστε θερμομόνωση σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, επισκευή τοίχων και κάθε είδους ανακαίνιση, η μόνωση είναι μια γρήγορη και επαγγελματική λύση. Προφυλάξτε την ιδιοκτησία σας για να μεγιστοποιήσετε τη θερμομόνωση κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες και να διατηρήσετε τον δροσερό αέρα κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Επικοινωνήστε με την τεχνική εταιρεία AGS – Ανακαίνιση Βούλα

Επικοινωνήστε με την τεχνική μας εταιρεία στο 6934035440 ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας για να ζητήσετε μια εκτίμηση ή προσφορά. Μπορούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα που αφορά ανακαίνιση Βούλα ανακαινίσεις ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Διαβάστε σχετικά άρθρα για ανακαίνιση Βούλα ανακαινίσεις:

Μενού
Call Now Button