Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις στην Αθήνα από την AGS Engineering

Ανακαινίσεις

Οι ανακαινίσεις σπιτιών και οι αναπαλαιώσεις, μετά την κρίση που έπληξε τα προηγούμενα χρόνια τον χώρο των κατασκευών.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση, ολική ή τμηματική ανακαίνιση, των ήδη υπαρχόντων κτιρίων. Πρόκειται για μια λύση που, αν γίνει μετά από σωστό σχεδιασμό αλλά και προγραμματισμό και από καταρτισμένους και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει το ζητούμενο. Ένα «καινούργιο» σπίτι με κόστος πολύ μικρότερο από την αγορά αντίστοιχης νέας κατοικίας ή και καταστήματος.

Γιατί μειώνεται το κόστος μιας ανακαίνισης με το σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό;

Διότι οι απαιτούμενες εργατοώρες ελαχιστοποιούνται, γιατί τα συνεργεία εργάζονται μόνο όταν πρέπει και δεν εμποδίζονται από άλλα συνεργεία αλλά και από τις ελλείψεις τους. Γι΄ αυτό όταν η εμπειρία στις ανακαινίσεις και τις κατασκευές γενικότερα συνδυάζεται με την απαραίτητη γνώση που οι διεθνώς πιστοποιημένοι διαχειριστές έργων από IPMA της AGS Engineering διαθέτουν, το αποτέλεσμα είναι σωστή και ποιοτική ανακαίνιση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής κάθε έργου, ο συντονισμός του αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Έτσι και στην ανακαίνιση χρειάζεται να συντονιστούν οι εργασίες και τα συνεργεία. ‘Οταν συντονίζονται και προγραμματίζονται σωστά οι εργασίες της ανακαίνισης ώστε να μην επικαλύπτονται τεχνίτες από τα διάφορετικα συνεργεία, τότε και το κόστος μειώνεται. Για να μην αναφέρουμε και τον περιορισμό των ζημιών είτε από επανάληψη εργασιών που απαιτήθηκαν είτε από υλικά αλλά και εργαλεία που πολλές φορές έπαθαν κάποια βλάβη ή ζημιά.

Κατά τη διαδικασία της ανακαίνισης, παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που έχουν συμβεί. Έτσι ελέγχετε το τρέχον κόστος. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, να ζητήσετε έξτρα αλλαγές ή προσθήκες. Με την προυπόθεση ότι δεν ξεφεύγουν σημαντικά των προγραμματισμένων εργασιών και εάν αυτές δύναται να πραγματοποιηθούν.

Πριν την παράδοση του έργου, σε κάθε ανακαίνιση, επιθεωρούμε το χώρο και τα κυρίως μέρη των εργασιών ανακαίνισης που εκτελέστηκαν. Δεν είναι λίγες φορές που σε έργα εκτελεσθέντα από μη πιστοποιημένα συνεργεία, ιδιοκτήτες ακινήτων παραπονέθηκαν για ελλείψεις και αμέλειες παρά το ότι είχαν προ-συμφωνηθεί. Έτσι λοιπόν η τελική επιθεώρηση από τους μηχανικούς μας, εγγυάται για την παράδοση του έργου στον κύριό του ακριβώς όπως έχουν συμφωνηθεί οι εργασίες ανακαίνισης να γίνουν. Η ικανοποίηση του πελάτη με ένα ποιοτικό και καλίσθητο και συνάμα οικονομικό αποτέλεσαμα ανακαίνισης είναι αυτά που μας καθιστούν την ορθότερη επιλογή για την ανακαίνισή σας αλλά και ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των Υπηρεσιών της AGS Engineering.

Οικονομικός και Χρονικός Προγραμματισμός

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής κάθε έργου, ο συντονισμός του αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Έτσι και στην ανακαίνιση χρειάζεται να συντονιστούν οι εργασίες και τα συνεργεία. ‘Οταν συντονίζονται και προγραμματίζονται σωστά οι εργασίες της ανακαίνισης ώστε να μην επικαλύπτονται τεχνίτες από τα διάφορα συνεργεία, τότε και το κόστος μειώνεται. Για να μην αναφέρουμε και τον περιορισμό των ζημιών είτε από επανάληψη εργασιών που απαιτήθηκαν είτε από υλικά αλλά και εργαλεία που πολλές φορές έπαθαν κάποια βλάβη ή ζημιά.

Ανακαίνιση : Κατάλογος Υπηρεσιών

Φυλλάδιο Ανακαίνισης με Κατάλογο Υπηρεσιών

Μια επισκόπηση των κατασκευαστικών υπηρεσιών μας από τη Διαχείριση Κατασκευών, το Σχεδιασμό και την Κατασκευή,  Εργολαβίες μέχρι και μικρά έργα και αναφορά των Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης

Service-Brochure.PDF

Δείτε περισσότερα για ανακαινίσεις:

 

Μενού
Call Now Button