Ανακαίνιση μπάνιου και WC από την Design and Build

Ανακαίνιση μπάνιου και WC από την Design and Build

Ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση λουτρού και WC από την Design and Build

Η ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC είναι οι χώροι που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θέλουν να ανακαινίσουν πρώτο. Θεωρούνται από τις πιο συνηθισμένες ανακαινίσεις χώρων σε μία τμηματική ανακαίνιση σπιτιού. Ο χώρος του μπάνιου – λουτρού – WC είναι ο πρώτος χώρος που επισκεπτόμαστε το πρωί και ο τελευταίος πριν κοιμηθούμε το βράδυ. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να είναι ένας όμορφος και προπάντων καθαρός χώρος.

Οι τάσεις στην ανακαίνιση άλλαξε πολύ τα τελευταία 3 – 4 χρόνια. Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση εσωτερικού, αλλά και εξωτερικού τουρισμού, γέννησε την περίφημη μίσθωση Airbnb.  Στα πλαίσια μιας ανακαίνισης Airbnb για βραχυχρόνια μίσθωση, πρωταρχικό ρόλο παίζει το αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς η φωτογραφία είναι αρχικά αυτή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του ενοικιαστή. Η ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC θεωρείται πλέον δεδομένη και από τις πρώτες σε ενδιαφέρον και ζήτηση. Αυτό συμβαίνει διότι το μπάνιο και η κουζίνα είναι οι πρώτοι χώροι που κερδίζουν τις εντυπώσεις και “το ενδιαφέρον του επισκέπτη” στη σελίδα Airbnb.

Διάβασε περισσότερα και ζητήστε προσφορά για – > Ανακαίνιση κουζίνας


Περιγραφή εργασιών για Ανακαίνιση μπάνιου

Σε μια ανακαίνιση μπάνιου, αλλά και σε κάθε είδους ανακαίνιση, οι εργασίες που θα γίνουν, θεωρούνται πάντα ξεχωριστές περιπτώσεις ανακαίνισης. Κάθε ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση χώρου είναι ξεχωριστή γιατί περιλαμβάνει την προσωπική πινελιά του εκάστοτε πελάτη.

Δείτε αναλυτικά τις συνηθέστερες εργασίες σε μια ανακαίνιση λουτρού. Να επισημάνουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να εκτελεστούν όλες οι εργασίες ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC που θα περιγράψουμε. Η κάθε ανακαίνιση προσαρμόζεται βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Εργασίες ανακαίνισης:

 • Αφαίρεση παλαιών ειδών υγιεινής (απεγκατάσταση ειδών υγιεινής)
 • Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων ή μαρμάρων ή μωσαϊκών από δάπεδα και τοιχοποιίες
 • Αφαίρεση και απεγκατάσταση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών (όπου απαιτείται ανάλογα με την παλαιότητα και τη φθορά ή ακόμα και λόγω της ανάγκης για νέες απαιτήσεις τις οποίες δεν καλύπτουν)
 • Νέα υδραυλική εγκατάσταση
 • Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση
 • Επιχρίσματα (σοβατίσματα σε μερεμέτια που προέκυψαν από τις εγκαταστάσεις)
 • Τσιμεντοκονίες σε περιπτώσεις μεγάλων ανωμαλιών και για δημιουργία σωστών ρύσεων απομάκρυνσης υδάτων
 • Τοποθετήσεις πλακιδίων και εξαρτημάτων σωστής εγκατάστασης αυτών αλλά και για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και ηλεκτρολογικών
 • Τοποθέτηση εξαρτημάτων

Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα στις σωστές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των κατασκευών και των εργασιών μας. | AGS Μηχανική

Διαβάστε περισσότερα για ανακαίνιση σπιτιών AirBnB

Επιλέξτε μας για ανακαίνιση μπάνιου από 1500€ μόνο!

Ένας εξειδικευμένος σε θέματα ανακαινίσεων Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π  θα σας επισκεφτεί, θα συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσει μέσα στα πλαίσια του χρονικού και οικονομικού προϋπολογισμού.

Μόνο ένας διεθνώς πιστοποιημένος Project Manager από I.P. M.A γνωρίζει τη βέλτιστη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, το budget σας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς και τα συνεργεία μας επιβλέπονται από μηχανικό σε κάθε στάδιο των εργασιών ανακαίνισης μπάνιου – λουτρού – WC.

Ποιες οι ιδιαιτερότητες στην ανακαίνιση μπάνιου με επέκταση;

Η σπατάλη ενέργειας είναι χάσιμο χρημάτων για έναν ιδιοκτήτη. Μπορεί στην κλασσική μίσθωση οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να μεταβιβάζονται ως υποχρεώσεις στον μισθωτή, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Οπότε, για ανακαίνιση οικίας που προορίζεται για βραχυχρόνια μίσθωση συνιστάται η μελέτη των αναγκών, ο σχεδιασμός ικανοποίησής τους και η πραγματοποίηση των εργασιών από έμπειρα συνεργεία με σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό.

Η οικονομική λύση στην ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC από την AGS Engineering

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση μπάνιου και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά, αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μην ξεχνάτε ότι η ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC απαιτεί σοβαρό οικονομικό προϋπολογισμό, γι’ αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να εμπιστευθείτε τα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας και τους μελετητές μας, που είναι πιστοποιημένοι από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Δείτε περισσότερα για ανακαινίσεις:

Για λεπτομέρειες, και αναλυτική διαδικασία ανακαίνισης καθώς και αναλυτική παρουσίαση των εκτελούμενων εργασιών κατευθυνθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΩΣΤΑ

Μενού
Call Now Button