Aνακαίνιση AirBnB

Ανακαίνιση airbnb γκαρσονιέρας από την AGS-Engineering
Ανακαίνιση σπιτιού για AirBnB από την AGS Engineering
[vc_custom_heading text=”Ανακαίνιση AirBnB : Η νέα τάση στον κατασκευαστικό χώρο” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]

Ανακαίνιση AirBnB : Η τάση στην ανακαίνιση σπιτιού άλλαξε τα τελευταία 3 με 4 χρόνια. Άλλαξε ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται. Έτσι γεννήθηκε η περίφημη έννοια ανακαίνιση σπιτιού για airbnb. Η αύξηση των τουριστών τα τελευταία αυτά χρόνια είναι δεδομένη. Τόσο παγκόσμια αλλά και προπάντων εγχώρια. Αρχικά οι low cost εταιρείες με τα δελεαστικά εισιτήριά τους. Μετά οι μειωμένες τιμές που αφορούν στα έξοδα για ένα ταξίδι αναψυχής. Ακόμη, η κουλτούρα των νέων ανθρώπων που ταξιδεύουν ολοένα και περισσότερο. Τέλος, η ανάγκη για αύξηση ή ενίσχυση του εισοδήματος και λίγο η “μόδα” της ιδιωτικής ενοικίασης μέσω airbnb έφεραν νέα δεδομένα στο χώρο των ακινήτων.

Ανακαίνιση σπιτιού για airbnb : Η νέα τάση στα ακίνητα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για την ανακαίνιση σπιτιών για AirBnB  πατώντας κλικ εδώ

Ανακαίνιση AirBnB : Ιδιαιτερότητες και Σημασία

Οι διαφορές της ανακαίνισης οικίας με την Ανακαίνιση σπιτιού για airbnb είναι μεν μικρές αλλά μεγάλης και ουσιαστικής σημασίας για τον ιδιοκτήτη ή το διαχειριστή. Μία από τις βασικότερες διαφορές από μία απλή ανακαινιση οικίας είναι για παράδειγμα η εγκατάσταση αυτόματου ρελέ απενεργοποίησης του κλιματισμού με κάρτα κατά την αποχώρηση των επισκεπτών. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί που απαγορεύουν τη χρήση συστημάτων κατά τον αερισμό ή επίσης το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση. Τέλος, εκ φύσεως ο επισκέπτης δε θα προσέξει το σπίτι όπως το δικό του.

Άλλωστε έχει δίκιο. Ήρθε για διακοπές, για χαλάρωση και ηρεμία. Έτσι ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου που προορίζεται για ενοικίαση μέσω Airbnb θα πρέπει να προνοήσει ανάλογα. Γι’ αυτό κι εμείς στην AGS δίνουμε άλλη προσοχή σε τέτοιου είδους ανακαινίσεις για βραχυχρόνια μίσθωση. Ένα ακόμη παράδειγμα είναι τα έπιπλα μπάνιου που πρέπει να είναι από καπλαμά κατασκευασμένα. Σε διαφορετική περίπτωση και αναπόφευκτα θα αρχίσει η φθορά (φούσκωμα) λόγω υγρασίας από στατικά ύδατα.

Μην ξεχνάμε ότι η σπατάλη ενέργειας είναι χάσιμο χρημάτων για τον ιδιοκτήτη. Γιατί μπορεί στην κλασσική μίσθωση οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να μεταβιβάζονται (οι υποχρεώσεις τους) στον μισθωτή αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οπότε για ανακαίνιση οικίας που προορίζεται για βραχυχρόνια μίσθωση συνιστάται η μελέτη των αναγκών, ο σχεδιασμός ικανοποίησής τους και η πραγματοποίηση των εργασιών από έμπειρα συνεργεία με σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό.

Η Οικονομική λύση στην ανακαίνιση σπιτιού για AirBnB  τηνAGS Engineering | Ανακαίνιση Airbnb

Θέλεις ανακαίνιση Airbnb; Αν χρειάζεστε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά, αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε μαζί μας. Και επειδή η ανακαίνιση δεν είναι καθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, είναι αναγκαίο να την εμπιστευθείτε στα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας και στους μελετητές μας, πιστοποιημένους από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Γιατί να επιλέξετε την AGS Μηχανική για την ανακαίνιση Airbnb του σπιτιού σας!

Θα συμφωνήσουμε πως η ανακαίνιση Airbnb (ή anakainisi airbnb) είναι ιδιαίτερης σημασίας. Γιατί; Πρέπει να συνδυαστούν, και  επιβάλλεται, οι ανάγκες και επιθυμίες δύο διαφορετικών ομάδων. Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Αλλά και ποιότητα στις εκτελούμενες εργασίες και των υλικών που χρησιμοποιούνται σε αυτές. Έτσι θα εξασφαλίζεται για τον ιδιοκτήτη ότι θα προλαβαίνει να αποσβένεται η ανακαίνιση, ότι θα είναι  θα πιο ανθεκτική η ιδιοκτησία του και θα είναι πιο καθησυχασμένος. Είναι γνωστό το άγχος που ταλαιπωρεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων για βραχυχρόνια μίσθωση που αποτελεί και το τίμημα για το πιο εύκολο και μεγαλύτερο όπως φημίζεται κέρδος που όμως μόνο εύκολο δεν είναι.

Έχοντας ανακαινίσει πάνω από 27 σπίτια, καθώς και ανακαίνιση Airbnb για μίσθωση σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας ενοικίασης, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αναλάβουμε για εσάς την ανακαίνιση που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις σας. Ο εξοπλισμός μας και τα εργαλεία μας, όλα τελευταίας τεχνολογίας και με τη σωστή συντήρηση κατά ISO, μας επιτρέπουν να είμαστε ανταγωνιστικοί διότι εκτελούμε τις εργασίες τάχιστα. Ο μεγάλος αριθμός ολοκληρωμένων έργων και η συνεργασία με κορυφαίους στο είδος των ανακαινίσεων εταιρείες όπως Ψαραδέλλης, Καυκάς, Ravenna, Keracoll, Isomat κλπ μας επιτρέπουν την οικονομική προμήθεια υλικών και εξοπλισμού. Έτσι παραμένουμε και τιμολογιακά ανταγωνιστικοί. Σε αυτό συμβάλλει και ο οικονομικός και χρονικός προγραμματισμός στα έργα που αναλαμβάνουμε.

Άρα για εσένα που ψάχνεις το πλέον κατάλληλο συνεργείο μιας αξιόπιστης τεχνικής εταιρείας για να ανακαινίσεις το σπίτι σου και να το μισθώσεις μέσω airbnb, είσαι στον κατάλληλο ιστοχώρο διότι:

  • Έχουμε την επιστημονική κατάρτιση και την τεχνογνωσία ως μηχανικοί του Ε.Μ.Π (πολιτικοί μηχανικοί , μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, τοπογράφοι κλπ)
  • Έχουμε πιστοποιηθεί για τις γνώσεις και την επαρκειά μας στη διαχείριση τεχνικών έργων από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA
  • Πέραν της θεωρητικής κατάρτισης σε τεχνικά θέματα και διαχείρισης ποιότητας υλικών έχουμε και την εμπειρία με πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των κατασκευών και των οικοδομικών επιχειρήσεων
  • Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας στη διαχείριση ακινήτων και ακινήτων αιρμπνμπ ειδικά
  • Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των κατασκευών μας. Ο λόγος είναι ότι στην κουλτούρα της εταιρείας μας, πρωτεύουσας σημασίας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η ευχαρίστησή τους. Έτσι στοχεύουμε σε πελάτες που θα έχουν έρθει συστημένοι σε εμάς για να αναλάβουμε το οποιοδήποτε τεχνικό έργο τους. Και αυτός είναι στην πλειοψηφία του ο κύριος όγκος του πελατολογίου μας.
  • Είμαστε οι ανταγωνιστικότεροι στην τιμολόγησή μας. Γιατί και πώς το καταφέρνουμε; Με τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές στις προμήθειες μας. Ακόμη, παρά το γεγονός ότι ως κερδοσκοπική εταιρεία στόχος είναι το κέρδος τόσο για τη συντήρηση αλλά και την επιβίωση της εταιρείας μας, ωστόσο η αισχροκέρδεια δεν έχει χώρο στην κουλτούρα μας. Η ορθή και σωστή τιμολόγηση  παραμένει υψίστης σημασίας για την εταιρεία μας. Έτσι χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη μας τον οποίο εκτιμούμε και επιθυμούμε να είμαστε εμείς η επιλογή του και στα επόμενα έργα του.
  • Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Υψηλός αριθμός κρατήσεων που μάλιστα κατά τους θερινούς μήνες είναι και συνεχείς. Σχεδόν 5 αστέρων όλες οι κριτικές μας αλλά και για τα ανακαινισμένα σπίτια airbnb στην ίδια την πλατφόρμα. Απόδειξη ποιοτικής εργασίας, αισθητικών αποτελεσμάτων που μαγνητίζουν και ελκύουν επισκέπτες αλλά και επαγγελματικού επιπέδου hosting managers που ξέρουν να επιλέγουν από τα καλύτερα συνεργεία για την ανακαίνιση αιρμπνμπ.

Ζητήστε προσφορά τώρα | AGS Engineering

Για λεπτομέρειες, και αναλυτική διαδικασία ανακαίνισης καθώς και αναλυτική παρουσίαση των εκτελουμένων εργασιών κατευθυνθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΩΣΤΑ

[vc_custom_heading text=”Ανακαίνιση AirBnB : Η νέα τάση στον κατασκευαστικό χώρο”]

Η τάση στην ανακαίνιση τα τελευταία 3-4 χρόνια άλλαξε κάπως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται. Η αύξηση των τουριστών τα τελευταία αυτά χρόνια είναι δεδομένη. Τόσο παγκόσμια αλλά και προπάντων εγχώρια. Αρχικά οι low cost εταιρείες με τα δελεαστικά εισιτήρια τους. Μετά οι μειωμένες τιμές που αφορούν στα έξοδα για ένα ταξίδι αναψυχής. Τέλος η ανάγκη για αύξηση ή ενίσχυση του εισοδήματος και λίγο η “μόδα” της ιδιωτικής ενοικίασης μέσω airbnb έφεραν νέα δεδομένα στο χώρο των ακινήτων.

Ανακαίνιση σπιτιών και AirBnb

Τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητη η κρίση που έπληξε τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών. Με τη σειρά της αυτή η κατάσταση έφερε μείωση των τιμών τόσο στα υλικά αλλά και στα εργατικά που αφορούν στις οικοδομικές εργασίες. Έτσι σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση για καταλύματα τόσο από ξένο αλλά και εγχώριο τουρισμό γεννήθηκε η ανακαίνιση airbnb. Ένας όρος που αφορά στην αυξανόμενη ζήτηση για ανακαινίσεις σπιτιών με σκοπό την προσφορά τους και την ενοικίασή τους μέσω της πλατφόρμας ιδιωτικής μίσθωσης Airbnb.

Έτσι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων προσέφυγαν στη λύση της ανακαίνισης με σκοπό την ενοικίαση. Ποια η διαφορά όμως από μία απλή ανακαίνιση; Οι διαφορές είναι μεν μικρές αλλά μεγάλης και ουσιαστικής σημασίας για τον ιδιοκτήτη ή το διαχειριστή. Μία από τις βασικότερες διαφορές από μία απλή ανακίνηση οικίας είναι η εγκατάσταση για παράδειγμα αυτόματου ρελέ απενεργοποίησης του κλιματισμού με κάρτα κατά την αποχώρηση των επισκεπτών. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί που απαγορεύουν τη χρήση συστημάτων κατά τον αερισμό ή επίσης το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση.

Μην ξεχνάμε ότι η σπατάλη ενέργειας είναι χάσιμο χρημάτων για τον ιδιοκτήτη. Γιατί μπορεί στην κλασσική μίσθωση οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να μεταβιβάζονται οι υποχρεώσεις τους στον μισθωτή. Aλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οπότε για ανακαίνιση οικίας που προορίζεται για βραχυχρόνια μίσθωση συνιστώνται τα εξής.  Η μελέτη των αναγκών, ο σχεδιασμός ικανοποίησής τους και η πραγματοποίηση των εργασιών από έμπειρα συνεργεία. Με σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό.

Οικονομική λύση ανακαίνισης AirBnB

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε μαζί μας. Και επειδή η ανακαίνιση δεν είναι μία καθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, είναι αναγκαίο να την εμπιστευθείτε στα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας και στους μελετητές μας, πιστοποιημένους από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Δείτε περισσότερα για ανακαινίσεις:

Μενού
Call Now Button