Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Ανακαίνιση ξενοδοχείου από την Design and Build - Εύβοια.jpg
[vc_custom_heading text=”Ανακαίνιση ξενοδοχείου για μέγιστη αποδοτικότητα της επένδυσης” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”]

Η τάση στην ανακαίνιση άλλαξε τα τελευταία 3-4 χρόνια. Άλλαξε ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζται. Έτσι γεννήθηκε η περίφημη έννοια ανακαίνιση σπιτιού για airbnb. Η αύξηση των τουριστών τα τελαυταία αυτά χρόνια είναι δεδομένη. Τόσο παγκόσμια αλλά και προπάντων εγχώρια. Αρχικά οι low cost εταιρείες με τα δελεαστικά εισιτήριά τους. Μετά οι μειωμένες τιμές που αφορούν στα έξοδα για ένα ταξίδι αναψυχής. Τέλος η ανάγκη για αύξηση ή ενίσχυση του εισοδήματος και λίγο η “μόδα” της ιδιωτικής ενοικίασης μέσω airbnb έφεραν νέα δεδομένα στο χώρο των ακινήτων.

Ανακαίνιση σπιτιού για airbnb : Η νέα τάση στα ακίνητα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για την ανακαίνιση σπιτιών για AirBnB  πατώντας κλικ εδώ

Ανακαίνιση AirBnB : Ιδιαιτερότητες και Σημασία

Οι διαφορές της ανακαίνισης οικίας με την Ανακαίνιση σπιτιου για airbnb είναι μεν μικρές αλλά μεγάλης και ουσιαστικής σημασίας για τον ιδιοκτήτη ή το διαχειριστή. Μία από τις βασικότερες διαφορές από μία απλή ανακαίνιση οικίας είναι η εγκατάσταση για παράδειγμα αυτόματου ρελέ απενεργοποίησης του κλιματισμού με κάρτα κατά την αποχώρηση των επισκεπτών. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί που απαγορεύουν τη χρήση συστημάτων κατά τον αερισμό ή επίσης το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση.

Μην ξεχνάμε ότι η σπατάλη ενέργειας είναι χάσιμο χρημάτων για τον ιδιοκτήτη. Γιατί μπορεί στην κλασσική μίσθωση οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να μεταβιβάζονται οι υποχρεώσεις τους στον μισθωτή αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οπότε για ανακαίνιση οικίας που προορίζεται για βραχυχρόνια μίσθωση συνιστάται η μελέτη των αναγκών Καλές και κακές πλευρές του αθλητικού στοιχήματος, ο σχεδιασμός ικανοποίησής τους και η πραγματοποίηση των εργασιών από έμπειρα συνεργεία με σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό .

Η Οικονομική λύση στην ανακαίνιση σπιτιού για AirBnB από την AGS Engineering

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε μαζί μας. Και επειδή η ανακαίνιση δεν είναι μίαμκαθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, είναι αναγκαίο να την εμπιστεφθείτε στα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας και στους μελετητές μας, πιστοποιημένους από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Δείτε περισσότερα για ανακαινίσεις:

Για λεπτομέρειες, και αναλυτική διαδικασία ανακαίνισης καθώς και αναλυτική παρουσίαση των εκτελουμένων εργασιών κατευθυνθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΩΣΤΑ

Μενού
Call Now Button