Ανακαίνιση σπιτιού

Αν ονειρεύεστε να σχεδιάσετε ένα νέο σπίτι που θα αξιοποιεί πλήρως τους διαθέσιμους χώρους για μέγιστη λειτουργικότητα, αλλά και με άριστη αισθητική και ποιότητα στο αποτέλεσμα, τότε η επιλογή σου είναι η AGS ENGINEERING.

Μαζί σχεδιάζουμε το σπίτι σας!

Ανακαίνιση σπιτιού, κατοικίας, διαμερίσματος, Ανακαινίσεις σπιτιών στην Αθήνα.

Ανακαίνιση σπιτιού με προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια - Ανακαινίσεις Αθήνα και ανακαινίσεις στην Ελλάδα
Ανακαίνιση airbnb γκαρσονιέρας από την AGS-Engineering
Ανακαίνιση σπιτιού για AirBnB από την AGS Engineering
[vc_custom_heading text=”Ανακαίνιση σπιτιού – Ανακαίνιση κατοικίας – Ανακαίνιση διαμερίσματος – Ανακαινίσεις σπιτιών στην Αθήνα” use_theme_fonts=”yes”]

Μια ανακαίνιση σπιτιού όπως πρέπει να γίνεται. Με τις σωστές προδιαγραφές, επιβλεπόμενη από έμπειρους μηχανικούς και πάνω από όλα οικονομικά. Μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας και σχεδιάζουμε την προσφορά ανακαίνισης που σας καλύπτει. Στο σχεδιασμό υπεισέρχεται πάντα ο χρονικός και οικονομικός προϋπολογισμός. Έτσι καταφέρνουμε ώστε η διάρκεια ανακαίνισης να είναι η ελάχιστη δυνατή για το ζητούμενο αποτέλεσμα στο ελάχιστο δυνατό κόστος ανακαίνισης.

[vc_custom_heading text=”Ανακαίνιση σπιτιού: Τι, Πώς, Πόσο, Πότε, Γιατί” use_theme_fonts=”yes”]

Τι είναι η ανακαίνιση σπιτιού;

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας σημαίνει να ξαναγίνει σαν καινούργιο ( ἀνακαίνισις < ἀνά και καινός δηλ. καινούργιος ). Οπότε, είναι η ανανέωση ενός σπιτιού ή διαμερίσματος με οικοδομικές εργασίες επισκευής ή, και συντήρησης. Σε μία απλή ανακαίνιση του χώρου σας οι πιο συνήθεις εργασίες ανακαίνισης είναι η ανακαίνιση κουζίνας ή η ανακαίνιση μπάνιου.

Απαραίτητη, όμως, είναι η εγκατάσταση για παράδειγμα ρελέ ηλεκτροπληξίας ή ρελέ διαφυγής, όταν ανακαινίζετε τα ηλεκτρολογικά. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί, όπως το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση είναι εργασίες σε μια πιο εξειδικευμένη ανακαίνιση για βραχυχρόνια μίσθωση ή airbnb.

Τι είναι η ανακαίνιση σπιτιού - Ανακαινίσεις σπιτιών από την AGS Μηχανική

Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού;

Μία ανακαίνιση όπως είπαμε είναι μία σειρά εργασιών ή έργων με σκοπό να κάνουν “καινούργιο” ένα σπίτι. Για παράδειγμα, σε μία ολική ανακαίνιση η σειρά των εργασιών ξεκινά με τις αποξηλώσεις ή κατεδαφίσεις. Μετά ακολουθούν οι εγκαταστάσεις των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών. Συνεχίζουμε με χτισίματα όπου απαιτούνται με βάση το νέο σχεδιασμό, σοβατίσματα ή επιχρίσματα και κλείνουμε τα μερεμέτια.

Ακολούθως, οι τοποθετήσεις πλακιδίων και κουφωμάτων.  Κλείνουμε με τους ελαιοχρωματισμούς και τις τοποθετήσεις των ειδών υγιεινής. Οι εργασίες για ανακαίνιση μπάνιου ή της ανακαίνισης κουζίνας της εταιρείας μας γίνονται ταυτόχρονα με τις εργασίες των ηλεκτρομηχανολογικών και τις προαναφερθείσες.

ανακαινιση-σπιτιου-Αθηνα

Αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης

Σημαντικό, όμως, παράγοντα στην ολική ανακαίνιση ή ανακαίνιση μπάνιου ή ανακαίνιση κουζίνας είναι το πώς αυτή θα εκτελεστεί η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου ανακαίνισης. Στην εταιρεία μας, AGS πάντως υπερηφανευόμαστε για το ότι διαθέτουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με τους ικανότερους και καλύτερους τεχνίτες στην αγορά. Αυτό επιβεβαιώνουν οι πελάτες της εταιρείας μας στις κριτικές τους. Δείτε τις αξιολογήσεις μας εδώ. (Διάβασε τις κριτικές των πελατών της AGS Μηχανική).

ανακαίνιση-σπιτιού-Αθήνα
ανακαίνιση-σπιτιού-Αθήνα
Κατασκευή νέας μεζονέτας με πισίνα από την AGS Μηχανική στη Βούλα Αττικής
ανακαινιση-σπιτιου

Πως τα καταφέρνουμε;

Απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας της εταιρείας μας στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών είναι η πολυετής πείρα και τριβή με τις κατασκευές. Η ανακαίνιση δεν παύει να είναι ένα είδος κατασκευής πιο ιδιαίτερο βέβαια, και απαιτητικό.

Τέτοια απαιτητικά έργα λοιπόν απαιτούν τους καλύτερους:

Πολυετή εμπειρία

Η 40χρονη πορεία μας είναι απόδειξη της εμπειρίας μας γι’ αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση κάθε χώρου στο σπίτι σας.

Τεχνογνωσία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα κάθε είδους ανακαίνιση του χώρου σας και το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας οφείλεται στην πολύ καλή τεχνογνωσία μας, τη δεξιοτεχνία μας και των σπουδών των μηχανικών μας, απόφοιτοι του Ε.Μ.Π.

Διεθνής πιστοποίηση

Κατέχουμε διεθνής πιστοποίηση διαχειριστού έργου από το διεθνή οργανισμό I.P.M.A International Project Management Associate. Μία πιστοποίηση εγγύηση των ικανοτήτων μας για σωστό χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό.

Τέλος, είμαστε λογικοί στην τιμολόγησή μας, αξιολογώντας τις υπηρεσίες μας και κοστολογώντας τις όσο αντικειμενικά αξίζουν, γιατί δεν βασιζόμαστε στη σχέση προσφοράς και ζήτησης. Όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό μας. Επίσης, αυτά τα χαρακτηριστικά μας καθιστούν από τα πιο ικανά συνεργεία να αναλάβουν το έργο της ανακαίνισης του σπιτιού σας.

Τα συνεργεία μας έρχονται με σεβασμό στον χώρο σας διεκπεραιώνοντας την ολική ανακαίνιση ενός ή όλων των δωματίων που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας θεωρεί το σπίτι σας μοναδικό και κάθε έργο ανακαίνισης εξίσου σημαντικό και ξεχωριστό.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Η ποιότητα των εργασιών μας. Καταφέρνουμε επίσης να είμαστε, αν όχι η ανταγωνιστικότερη εταιρεία, από τις πιο ανταγωνιστικές στην τιμολόγηση των υπηρεσιών μας (Οι Υπηρεσίες μας). Σε μας θα βρείτε οικονομική ανακαίνιση χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Μια ανακαίνιση απαιτεί σωστό προγραμματισμό για να είναι επιτυχής. Ο συνδυασμός χρόνου και κόστους που καλύπτουν τις ανάγκες σας μας κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο των κατασκευών.

 

Τι να προσέξετε σε μία ανακαίνιση!

Προσοχή βέβαια χρειάζεται η πιστή εφαρμογή του αρχικού σχεδίου και προϋπολογισμού. Η παραμικρή αλλαγή μπορεί και επιφέρει αλλαγές, μικρές είτε μεγάλες, τόσο σε όρους χρόνου όσο και σε όρους κόστους. Άλλωστε οι κορυφαίοι διαχειριστές έργων έχουν δηλώσει ότι “Once a single ring breaks , the chain is already broken”. Έτσι και σε μία ανακαινιση σπιτιου ή σε μία ανακαίνιση διαμερίσματος, είναι σημαντικό να τηρείται το αρχικό σχέδιο. Γιατί όσο απλή και να είναι, θα παρεκλίνει από τον αρχικό σχεδιασμό.

Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS
ανακαινιση-σπιτιου

Γι’ αυτό εμείς στην AGS, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Πόσο κοστίζει μία ανακαίνιση σπιτιού;

Η απάντηση είναι απλή… Εξαρτάται. Το κόστος ανακαίνισης σπιτιού είναι ανάλογο του πλήθους των εργασιών που απαιτούνται για να καλύψουν τις επιθυμητές ανάγκες. Αλλά και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Από τμηματική ή μερική ανακαίνιση μέχρι μία ολική ανακαινιση σπιτιου τα ενδιάμεσα κόστη είναι ποικίλα. Δείτε μερικά παραδείγματα από τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού της AGS Μηχανικής.

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας;

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το πατρικό σας σπίτι; Το καλύτερο πράγμα για την ανακαίνιση παλιών σπιτιών είναι ότι υπάρχουν ήδη τα θεμέλια για τη σχεδίαση του σπιτιού και χρειάζεται μόνο να βελτιώσετε και να ανακαινίσετε ό,τι χρειάζεται για να λάμψει ξανά.

Η αποκατάσταση ενός παλιού σπιτιού είναι σαν να περνάτε τα παλιά σας πράγματα στη σοφίτα, να φιλτράρετε ό,τι χρειάζεστε ακόμα, να διατηρείτε αντικείμενα με συναισθηματική αξία και να ελέγχετε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακριβώς το ίδιο ισχύει με την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δεν μπορείτε απλώς να βγάλετε τα πάντα και μετά να το βάλετε σε ένα νέο. Για πρακτικότητα και συναισθηματικούς λόγους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε ήδη σε επίπλωση.

Διατηρήστε το προσωπικό σας στιλ στο νέο σπίτι σας

Τα σπίτια μας έχουν τις δικές μας προσωπικές πινελιές και οι λόγοι που είμαστε συναισθηματικά δεμένοι μαζί του διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία μας, Ags Engineering και οι συνεργάτες μας, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να βρουν και να εφαρμόσουν τις σωστές λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Αναζωογόνηση, αισθητική και λειτουργικότητα.

Μια ανακαινιση σπιτιου μπορεί να γίνει “πράσινη“, εξοικονομώντας σας χρήματα μελλοντικά και θα βοηθήσει και τον πλανήτη μας. Η πράσινη ανακαίνιση εστιάζει στις δικές σας ανάγκες και τις συνδέει με τη μεγαλύτερη εικόνα της κοινότητας και του περιβάλλοντος. Καθώς το σπίτι και η ζωή σας τακτοποιούνται, θα χρησιμοποιήσετε τον χρόνο και τον χώρο σας πιο αποτελεσματικά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εκτιμήσετε τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Απλοποιούμε τις ζωές και κάνουμε τα σπίτια πιο αποτελεσματικά και ελκυστικά:
  • Ολική ανακαίνιση σπιτιού
  • Ανακαινίζουμε δωμάτια και αποθηκευτικούς χώρου, δημιουργώντας «σπίτι» για τα υπάρχοντά σας
  • Ανακαίνιση χώρων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας
  • Δημιουργία πλάνου ανακαίνισης που ταιριάζει στις ανάγκες σας
  • Βελτίωση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας του σπιτιού
  • Διαχείριση έργων ιδιοκτησίας και ανακαίνισης

Η Οικονομική λύση ανακαίνισης AirBnB από την AGS Engineering

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά, αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Και επειδή οι εργασίες ανακαίνισης δεν είναι καθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, πρέπει να την εμπιστευθείτε σε έμπειρα συνεργεία. Η εταιρείας μας και οι μελετητές μας είναι η σωστή επιλογή για την κατάλληλη ανακαίνιση.

Γιατί;

Φυσικά, επειδή είμαστε πιστοποιημένοι από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Ανακαίνιση σπιτιού & Παρούσα Οικονομική Κατάσταση

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που έπληξε τη χώρα μας, ένας από τους πρώτους και ευαίσθητους τομείς που επλήγησαν ήταν ο κατασκευαστικός. Οι λιγοστές νεόδμητες κατασκευές, η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα του κόσμου σε συνδυασμό με την πιο “σφιχτή τσέπη” που επέβαλε η δύσκολη οικονομική συνθήκη αλλά και η ανάγκη του κόσμου για στέγαση άλλαξαν τα δεδομένα στις κατοικίες.

Οι ιδιοκτήτες προτιμούν πια να ανακαινίσουν την παλιά τους κατοικία από την αγορά και την κατασκευή μιας νέας κατοικίας. Με τιμές από 70% χαμηλότερες του κόστους νέας κατασκευής πετυχαίνουν να κατέχουν μια ολοκαίνουργια οικία. Καινούργια μεν πλην του φέροντα οργανισμού και των πλινθοδομών, ίσως και των σοβάδων (κονιαμάτων). Έτσι η ανακαινιση έγινε η νέα “μόδα” στο χώρο της οικοδομής και των κατασκευών.

Τέλος πολλοί ιδιοκτήτες προχωρούν στην πιο ειδική κατηγορία ανακαίνισης οικίας για βραχυχρόνια μίσθωση, τη γνωστή σε όλους ανακαίνιση airbnb. Η εμπειρία μας μάς βοηθά να εξελισσόμαστε.

Δείτε τα έργα μας:

ανακαίνιση-μπάνιου

Ανακαίνιση-κουζίναςΑνακαίνιση-οικίας (παλαιάς πολυτελούς μονοκατοικίας)-anakainisi spitiou sto marousi            Καλύτερος οικοδεσπότης AirBnB και έξυπνο σπίτι

 

 

Ανακαίνιση γυμναστηρίου Axion στο Χαλάνδρι

 

 

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Όπως μας παρουσίασε και ο Οργανισμός Ανακαίνισης αναφερόμενος στην ποιότητα των εργασιών μας.

Αφού έχουν συμφωνηθεί οι λύσεις στις οποίες θα προχωρήσουμε κατασκευαστικά, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ανακαίνιση είναι μία αλληλουχία εργασιών ή μία “αλυσίδα” έργων στην οποία κάθε αλλαγή που θα προκύψει πέραν της αρχικής υπολογιζομένης θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην αλληλουχία σε όρους χρόνου αλλά και κόστους.”

Αν θέλετε ανακαινιση ή αν ενδιαφέρεστε να κάνετε (θερμο)μόνωση – θερμοπρόσοψη, για άδειες καταστημάτων και ακινήτων, τότε η AGS Μηχανική – Τεχνική Εταιρεία στην Αθήνα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Δείτε περισσότερα για ανακαινίσεις:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

© All rights reserved Αgs-engineering.gr

Μενού
Call Now Button