ανακαίνιση-Βουλιαγμένη-ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Βουλιαγμένη Ανακαινίσεις

Η τεχνική εταιρεία μας AGS βρίσκεται 40 χρόνια στον χώρο της ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης και κατασκευής, και περισσότερα από 15 χρόνια αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την ανακαίνιση Βουλιαγμένη ανακαινίσεις κάθε χώρου ή κτιρίου. Η ανακαίνιση Βουλιαγμένη, απαιτεί προσοχή και σωστό προγραμματισμό.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων θα σας δώσει τις λύσεις που αναζητάτε για κάθε εργασία ανακαίνισης, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εσείς με τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς που έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις στον τομέα της κατασκευής κτιρίων και ανακαίνισης. Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, ετοιμάζουμε το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας AGS χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά μέσα ακολουθώντας τους σχετικούς κανονισμούς. Δημιουργούμε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Ο τρόπος που συνεργαζόμαστε σε συνδυασμό με την εμπειρία μας θα σας προσφέρουν την ηρεμία που αναζητάτε, απαλλάσσοντας σας από το άγχος που δημιουργεί οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης.

Επαγγελματική Ανακαίνιση Βουλιαγμένη

Η τεχνική εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την επαγγελματική ανακαίνιση Βουλιαγμένη ανακαινίσεις σε κάθε επιχείρηση ή κτίριο που επιθυμείτε. Χωρίς περιττά έξοδα, ακολουθούμε το αρχικό χρονοδιάγραμμα που ορίσαμε και σας παραδίδουμε τον χώρο των ονείρων σας.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τις εξής ανακαινίσεις:

 • Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου Βουλιαγμένη
 • Ανακαίνιση ξενοδοχείου Βουλιαγμένη
 • Ανακαίνιση σπιτιού Βουλιαγμένη
 • Ανακαίνιση AirBnB Βουλιαγμένη
 • Ανακαίνιση μπάνιου – λουτρού – WC Βουλιαγμένη
 • Ανακαίνιση κουζίνας Βουλιαγμένη

Ανακαίνιση σπιτιού Βουλιαγμένη ανακαινίσεις

Επιλέξτε ένα υπεύθυνο συνεργείο για ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου στο σπίτι σας ή το εξοχικό σας. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας για αυτοψία. Ανακαινίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια κάθε χώρο του σπιτιού σας ώστε να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά. Είτε προορίζεται για προσωπική χρήση, είτε για ενοικίαση ή πώληση, έχουμε τη λύση που αναζητάτε.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρως ανακαινισμένα ακίνητα προς πώληση, ή να αναλάβουμε την ανακαίνιση Βουλιαγμένη ανακαινίσεις στο δικό σας ακίνητο.

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων στη Βουλιαγμένη, που ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εργασιών για να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες ανάγκες του σπιτιού σας.

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Ανακαίνιση Βουλιαγμένη Ανακαινίσεις

Ο νέος νόμος 4178/2013 «Αντιμετώπιση αυθαίρετων κατασκευών – περιβαλλοντική ισορροπία και άλλες διατάξεις» επιτρέπει να νομιμοποιήσετε τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν γίνει πριν από τις 28.07.2011. Ο Νόμος 4178/13, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο Ν. 4014/11, νομιμοποιεί ή ρυθμίζει οποιαδήποτε αυθαιρεσία στην ιδιοκτησία σας, χωρίς πρόστιμο για 30 χρόνια .

Είναι βασικό να ξέρετε ότι οποιαδήποτε ενέργεια πώλησης, γονικής παροχής κ.λ.π. σε ένα ακίνητο όπου υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης, θεωρείται παράνομη. Η εταιρεία μας AGS αναλαμβάνει την έκδοση Πιστοποιητικού σχετικά με τη νομιμότητα της κατασκευής από Πολιτικό Μηχανικό που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε μεταβίβαση δικαιωμάτων σε ένα ακίνητο.

Διεξάγουμε υπεύθυνα τη διαδικασία νομιμοποίησης τυχόν αυθαιρεσιών στην ιδιοκτησία σας ή και την έκδοση πιστοποιητικού νομιμότητας. Κάνουμε αυτοψία στον χώρο σας και, στη συνέχεια, συλλέγουμε τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία υποβάλλονται στο σύστημα διαχείρισης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Υπηρεσίες ανακαίνισης Βουλιαγμένη

 • Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιακών
 • Μελέτη εγκαταστάσεων
 • Επίβλεψη και το συντονισμό των συνεργείων για επίτευξη μέγιστης αποδοτικότητας
 • Κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών δομικών έργων

Παρέχουμε υπηρεσίες ανακαίνισης υψηλού επιπέδου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι μηχανικοί μας επιβλέπουν προσωπικά την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μαζί με τα τεχνικά συνεργεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Επιπλέον υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Άδειες καταστημάτων
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Μελέτες
 • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων
 • Εξοικονομώ κατ οίκον
 • Θερμοπρόσοψη

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τις προσδοκίες σας, και εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρονικό και οικονομικό προϋπολογισμό που επιλέξατε. Είμαστε πιστοποιημένοι διεθνώς από τον οργανισμό IPMA για το project management που προσφέρουμε.

Εξοικονομώ-Αυτονομώ – Ανακαίνιση Βουλιαγμένη Ανακαινίσεις

Όπως πολλά σπίτια και επιχειρήσεις, μπορεί και εσείς να αντιμετωπίζεται προβλήματα με τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς τοίχους σας, ή με τη στέγη σας. Η εταιρεία μας AGS προσφέρει πιστοποιημένα συστήματα μόνωσης και αντικατάστασης κουφωμάτων. Είμαστε οι ειδικοί να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών που θα κάνουν το σπίτι σας πιο ζεστό και πιο ενεργειακά αποδοτικό. Επωφεληθείτε με το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ και ανακαινίστε όλο το σπίτι σας.

Θερμομόνωση – Ανακαινίσεις Βουλιαγμένη

Αν χρειάζεστε θερμομόνωση σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, επισκευή τοίχων και κάθε είδους ανακαίνιση, η μόνωση είναι μια γρήγορη και επαγγελματική λύση. Προφυλάξτε την ιδιοκτησία σας για να μεγιστοποιήσετε τη θερμομόνωση κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες και να διατηρήσετε τον δροσερό αέρα κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού της Ελλάδος.

Επικοινωνήστε με την τεχνική εταιρεία AGS – Ανακαίνιση Βουλιαγμένη

Επικοινωνήστε με την τεχνική μας εταιρεία στο 6934035440 ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας για να ζητήσετε μια εκτίμηση ή προσφορά. Μπορούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα που αφορά ανακαίνιση Βουλιαγμένη ανακαινίσεις ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Διαβάστε σχετικά άρθρα για ανακαίνιση Βουλιαγμένη ανακαινίσεις:

Μενού
Call Now Button